voor zowel zakelijk als particulieren
(+31)0630615078
info@pckunststofdesign.nl
Vraag een offerte aan

Tuinmeubelen.

Kunststof tuinmeubelen Van Pc kunststof design

Pc kunststof design is gespecialiseerd in diverse kunststof gerecycled kunststof tuinmeubelen. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment en zijn veel van onze kunststof producten gemaakt uit gerecycled afval. Kortom de producten zijn duurzaam en milieubewust.

Voordelen van kunststof tuinmeubelen.

De voordelen van onze meubelen is dat het is gemaakt van kunststof. Dit wil zeggen dat het volledig onderhoudsvrij is het roest niet, verkleurd niet en gaat tientallen jaren mee. Ook is het zo dat je al onze kunststof tuinmeubelen het gehele jaar in weer en wind buiten kan laten staan.

Verschillende Stylen tuinmeubelen.

Binnen het assortiment van Pc kunststof design hebben we diverse stylen kunststof tuinmeubelen. Zo vind u bij ons tuinmeubelen die met de hand zijn gemaakt door de Amish in de USA. Het zijn wat traditionelere tuinmeubels, maar door de kleuren te combineren kunt u ze ook strak en modern maken. Daarnaast heeft Pc Kunststof design ook een moderne strakke lijn die past in het beeld van de moderne mens. Kortom is het assortiment van Pc kunststof design geschikt voor iedereen.

Waarom de Tuinmeubelen van PC Kunststof design?

Waarom onze producten; onze producten zijn uniek binnen Nederland maar ook binnen Europa. Onze producten worden bijna nergens verkocht waardoor Pc Kunststofdesign een nieuw assortiment kan aanbieden. Naast bovenstaande feit geven wij minimaal 10 tot maximaal 25 jaar garantie op onze producten.

Back to Top